Chi Gong week 2022 Bourgogne

Van zaterdag 6 augustus tot vrijdag 12 augustus 2022 (aankomst- en vertrek dag, 6 aug. en 11 aug.) zal in Alligny-en-Morvan, een plaatsje in de Franse Bourgogne, weer een week plaatsvinden die vooral in het teken staat van Tai Chi. De begeleiders van deze week zijn Theo van de Weijer, Warner ten Kate en Francien de Groot.

Nieuw onderdeel

Als nieuw onderdeel zal er in het programma van deze week ruimte zijn voor boogschieten: Kiat Que heeft zowel de ervaring als de benodigde spullen. Hoe we dat in het programma inpassen, bespreken we nog.

De groep

We werken in een groep van maximaal 14 personen, inclusief de voorbereidingsgroep. De uiteindelijke omvang van de groep hangt ook af van de beschikbare slaapplekken (We willen niet iedereen in een 2-persoons bed bij elkaar liggen).

De week heeft het karakter van veel gezamenlijke Tai Chi-beoefening, waarbij zowel beginners als gevorderden welkom zijn. Verstilling, onthaasting en meditatie in beweging vormen als het ware de ruggengraat van het dagprogramma.

Afhankelijk van het weer zowel binnen als buiten. De plek heeft gelukkig de mogelijkheid om flexibel op de weercondities te reageren. Daarnaast is er plek voor het samen beleven en genieten van de natuur, de mooie sterrenhemel en natuurlijk de maaltijden.

Informatie en kosten

Het dagprogramma vindt plaats in en om de boerderij “ancienne ferme de Beaumont”. Inmiddels heeft de boerderij een echt adres gekregen: Chemin de la Corne aux chênes nr. 1, Beaumont, in de gemeente Alligny-en-Morvan. Misschien wordt het ooit ook op Google maps te vinden. Een routebeschrijving volgt nog.

Op woensdag is er geen programma en kunnen deelnemers een tocht maken naar Dijon, Vezelay, of Autun. Deelnemers overnachten in een 2- of 3- persoonskamer.

Alle huis-houdelijke taken (inclusief maaltijdbereiding) worden gezamenlijk gedaan en over de deelnemers verdeeld. Er is ruimte tussen de programma-onderdelen voor corvee of om de maaltijden voor te bereiden.

Hierdoor, én door vrijwillige inzet van de begeleiders, zijn we in staat de prijs laag te houden (€ 300 pp).

Neem contact op voor meer informatie of aanmelden.

Groet, Theo, Francien en Warner